Hvornår Kan Man Stå På Ski I Australien?

18. June 2021
Pixabay, sammochan

Australien er nok mest kendt for at være et sted med meget varme og farlige dyr, men der kommer faktisk også vinter til landet. Danmark og Australien ligger så langt væk fra hinanden, at når det er sommer i Danmark, er det vinter i Australien og selvfølgelig omvendt. 

Jeg har selv nogle venner, som bor i Australien og når vi andre går rundt om juletræet i lidt langt tøj og prøver på at få varmen, render de rundt i shorts og korte ærmer. Det kan man næsten ikke forholde sig til. 

Der findes tre steder i Australien, som er kendt som et sted, hvor man står på ski.

Disse er:

Hotham

I dette område er der 49 pister. Det ligger i 1750 meters højde og der er 3 mindre snowparker med rails og hop. Herunder kan du også prøve offpist.

Perisher

Hvis du kan lide freestyle, er det her stedet, du skal tage hen. Når det er højsæson, kan der være op mod 7 forskellige snowparker.

Er du dog ikke til den høje fart, er der også masser af ruter til de more rolige langrendsløbere.

Thredbo

Et område med 50 forskellige pister. Disse pister er en del af nationalparken Kosciuszko. Området har gode offpist muligheder og også en del stejle pister, hvor du rigtig kan få noget fart på.

Tak til Perlen Odense. Til slut vil sige stort tak til Perlen Odense, der har bidraget økonomisk til ovenstående indhold. Der kan du bestille et sortiment fra Nordahl smykker. Uden støtten fra Perlen Odense kunne ovenstående indhold ikke lade sig gøre.

23. September 2021
Ski har faktisk to betydninger, men som passer under samme kategori - nemlig ski som udstyr, men også det at stå på ski.UdstyrVi kan starte … Læs mere