Hvornår Kan Børn Stå På Ski?

23. July 2021
Pixabay

En skiferie kan være en fantastisk familieferie, også med små børn. Du kan altså roligt tage på skiferie, også selvom du har mindre børn. Udover at stå på ski, så er det også enormt hyggeligt at være sammen som familie i en hyggelig hytte, hvor børnene også kan lege i sneen udenfor.

Hvornår kan børn stå på ski? De fleste anbefaler, at børn er fyldt 3 år inden de begynder at stå på ski. Det siger sig selv, at der kan være stor forskel på, hvor langt et barn er i sin udvikling som 3-årig. Dog vil rigtig mange have den fornødne styrke og koordinationsevne i en alder af 3, hvorfor du sagtens kan prøve at tage dit barn med på skiferie i den alder.

Et andet godt råd er, at skiskole bestemt er pengene værd. Du tænker muligvis, at du sagtens kan lære barnet selv, men vores klare erfaring er, at både børn og voksne er bedst tjent med at blive undervist af erfarne og professionelle undervisere, der er på skiskoler.

Herudover er det selvfølgelig også en rigtig god ide at vælge en destination, der er børnevenlig. Altså et sted, hvor der er både børnebakker og blå pister, hvor barnet kan udvikle sine evner stille og roligt.

Ovenstående indhold er lavet på baggrund af økonomisk hjælp fra Moodings. Hos Moodings kan du shoppe blandt et stort og flot udvalg af spisebord produkter. Uden støtten fra Moodings kunne denne hjemmeside ikke findes.

23. September 2021
Ski har faktisk to betydninger, men som passer under samme kategori - nemlig ski som udstyr, men også det at stå på ski.UdstyrVi kan starte … Læs mere