Hvad Er Ski?

23. September 2021
Pixabay, tookapic

Ski har faktisk to betydninger, men som passer under samme kategori - nemlig ski som udstyr, men også det at stå på ski.

Udstyr

Vi kan starte med ski som udstyr. Ski er to aflange stænger, hvor du putter én under hver fod. Bunden er enorm glat og på toppen sidder et spænde, hvori du skal sætte en skistøvle, der passer til. 

Ski kan umiddelbart kun bruges til at stå på sne med eller på en bane, der er specielt lavet og som har samme glatte overflade som sne.

Stå på ski

Jeg har været lidt inde på det ovenover, men begrebet 'at stå på ski', betyder, at du står på ski på sne. Når du står på ski, står du ned af pister, alene eller sammen med venner og familie, og kører fra side til side. Herunder kan du selvfølgelig også lave tricks og forskellige hop over bakker.

Jeg har selv stået på ski flere gange og synes, det er vildt sjovt. Jeg skal dog altid lige vænne mig til det, da jeg aldrig rigtig har været på skiferie med familie, men har kun været det med højskole og efterskole. Det er altid lige noget, kroppen skal vænne sig til, når den ikke har fået det fra barnsben af.

Vi takker Perlen Odense for deres støtte til denne artikel. Hvor du bestiller et stort sortiment med Pernille Corydon. Det årsagen til at Perlen Odense får omtale i denne artikel.