Hvad Har Man På, Når Man Står På Ski?

27. January 2023
Pixabay, Layers

Når du står på ski, så foregår det gerne et sted, hvor temperaturen gerne er omkring frysepunktet eller derunder.

Derfor er det nok ikke lige bikinien og badehåndklædet, du skal finde frem, når du skal pakke kufferten.

De få gange jeg har været på skiferie, har det været meget med lag på lag. Og selv om man får varmen, når man står på ski, så bliver man også nemt kold igen, fordi man trods alt er i et koldt klima.

Skiundertøj er et must! Og det er det, fordi det er fremstillet, oftest med uld, så du bedre kan holde varmen. Herefter kan du vælge at tage en ekstra trøje på. Dette er selvfølgelig afhængigt af tykkelsen på din jakke, og om der er vind, så det måske er endnu koldere.

En halsedisse skal bestemt også på pakkelisten, da det ikke er til at have et halstørklæde på, når man står på ski. Det flagrer og skal også strammes en gang imellem. En halsedisse bliver, hvor den skal.

Til sidst er det jakke og bukser, hvor der helst skal være seler på bukserne, så de bliver siddende, samt en lukning nederst på jakken. Denne lukning er rigtig god, så du ikke får sne ind på kroppen, hvis du nu skulle falde og drive ned ad sneen.

Så er der selvfølgelig også handsker, hue, briller og hjelm og tykke, varme sokker!

Tak for støtten. Tak til Perlen Odense for deres økonomiske bidrag til dette indlæg. Der kan du finde et sortiment fra marguerit smykker. Derfor er dette indhold lavet for at tilgodese Perlen Odense.

23. September 2021
Ski har faktisk to betydninger, men som passer under samme kategori - nemlig ski som udstyr, men også det at stå på ski.UdstyrVi kan starte … Læs mere