Hvor Stort Skal Et Snowboard Være? Find Svaret Her

23. June 2021
Pexels.com

Er du på udkig efter en snowboard, men er i tvivl om hvilken størrelse det skal være? I dette indlæg vil jeg fortælle dig,  kort om snowboardets størrelse. Følg med fornenden.

Længden på snowboard afgøres ud fra din præference for terræn og din højde. Som tommelfingerregel skal dit snowboard gå dig et sted mellem dine skuldre og midten af dit hoved. 

De længere snowboards passer bedst til backcountry/off-piste og de kortere boards passer bedre til freestyle performance. Så jeg vil anbefale dig at kigge på et snowboard der er sådan ca. midt i mellem de her to. Altså et snowboard der går dig til munden, det vil være den bedste all-around snowboard for dig, hvis du ikke har en præference. 

Til nybegynder og børn, vil jeg anbefale et meget kortere snowboard, der går til hagen og ned. Så man stadig har det sjovt og får en let oplevelse på snowboardet. 

Bredden på et snowboard variere også alt efter forbrug. Her kan du vælge i mellem wide og standard. Wide anbefales til sko strørrelser fra 44 og op efter. Og selvfølgelig er standard alt under størrelse 44. 

OBS: Snowboards til junior er i en anden kategori, så derfor passer størrelsen af wide boards ikke til junior. 

Artiklen er udgivet i samarbejde med avxperten. Hos avxperten finder du en lang række lækre produkter - eksempelvis: frituregryde. Derfor er artiklen markeret.

23. September 2021
Ski har faktisk to betydninger, men som passer under samme kategori - nemlig ski som udstyr, men også det at stå på ski.UdstyrVi kan starte … Læs mere