Hvor Kan Man Stå På Ski I Østrig?

22. June 2021
Pexels.com

Står du og skal planlægge en skiferie med venner og veninder, men du er usikker på hvor det er nøjagtigt, du skal tage hen? Så følg godt med i indlægget her. Jeg vil præsentere mine top fem ski destinationer i Østrig forneden

Østrig er i virkeligheden et af de bedste steder at planlægge sin skiferie efter. Skiferie er rooted Østrigerne og er blevet en kæmpe del af deres kultur. Og det må man give til dem, de de ved hvordan man står på ski. 

Her er min liste over top fem ski destinationer i Østrig

 1. Mayhrofen
  Et specielt godt sted, hvis man er mere til snowboards. Flotte terræner og store åbne snemarker i de høje hældninger. Her er der hele seks snowboard områder og hele området har sin egen stolelift, så du ikke skal gå op hele vejen. Desuden er der også en dedikeret område til børnene, hvor de kan slå sig løs.
 2. Lech-Zürs am Arlberg
  Zürs siges at være Østrigs mest eksklusive skiresort. Der vrimler med kendte, selvom det er lidt mindre og mere stille kontra andre steder i Østrig. Men bare rolig der findes også budgetvenlige resorter i området. Best of both worlds. 
 3. Sölden
  Højt oppe i vejret og imellem to gletsjere, i Sölden finder du Østrigs bedste sne. Her kan du næsten være sikker på at sneen holder året rundt, og er et godt sted at have med i overvejelsen, da du ikke skal tænke på om der er sne eller ej i den periode du rejser. For det er der højst sandsynligt. 
 4. Kitzbühel
  Charmerende og romantisk, det beskriver rimelig godt Kitzbühe, som er lokaliseret oppe i alperne i mellem Salzburg og Innsbruck. Mange sammenligner stedet med de schweiziske luksus resorts, da byen tilbyder luksuriøse hoteller, butikker og dyrt mad. Er man et par, så er dette sted et godt valg. 
 5. St. Anton am Arlberg
  Det mest kendte ski resort i hele Østrig, og du har nok også læst om det i andre blogge. St Anton er Europas og nok også verdens bedste sted at stå på ski for de seriøse, da stedet har mange gode udfordrende baner i Alperne. Hvis du har mod på det, så skal du prøve "The White Thrill", spørg de lokale om den, og de vil fortælle historier. 

Til slut vil vi hurtigt takke avxperten for støtten de her bidraget til artiklen. Der kan du, udover mange andre ting, shoppe pizzaovn. Heraf markatet på indhold.

23. September 2021
Ski har faktisk to betydninger, men som passer under samme kategori - nemlig ski som udstyr, men også det at stå på ski.UdstyrVi kan starte … Læs mere