Hvor Kan Man Stå På Ski I Danmark?

18. June 2021
Pixabay

Du ved det måske ikke, men det er faktisk muligt at stå på ski lige her i Danmark. Vi har ganske vidst hverken de helt store bakker eller nogen stor garanti for masser af sne, men der findes steder, hvor du kan få stillet din lyst til at stå på ski. Faktisk er der ikke blot mulighed for de kunstige indendørs bakker, men også bakker med rigtig sne.

Hvor kan man stå på ski i Danmark?

1. Hedeland skicenter

Hedeland skicenter er formentlig det mest kendte skisted i Danmark. Der er lagt en stor kunstig skibakke, der har en faldhøjde på 45 meter og en længde på 282 meter. Perfekt til dig, der gerne vil have en lille del af alperne hjemme i Danmark.

2. Dayz Søhøjlandet skicenter ved Silkeborg

I Silkeborg har du den helt unikke mulighed, at du kan stå på ski hele vejen rundt. Der er hele 7.500 m2 kunstfibermåtter, som du kan boltre dig på. Selve bakken er 117 meter lang og 64 meter bred. Herudover er der også en børnebakke, som de mindste kan øve sig på.

3. Skibakken Slettegård på Bornholm

Selvom Bornholm er kendt for at være solskinsøen, så kan du faktisk stå på ski der. På skibakken Slettegården er der hele tre pister, hvor den længste er 250 meter. Der er herudover også lifte, snekanoner, pistemaskiner, hytter og andet.

23. September 2021
Ski har faktisk to betydninger, men som passer under samme kategori - nemlig ski som udstyr, men også det at stå på ski.UdstyrVi kan starte … Læs mere