Hvor Er Der Sne I Sverige?

21. June 2021
Pexels.com

Er du på udkig efter gode sneområder i Sverige, hvor du kan tage familien på skiferie? Så har du klikket dig ind på det rette link. I dette blogindlæg vil jeg give dig en liste over skidestinationer i Sverige,  der er værd at tage familien med på. 

Det er ikke altid let at planlægge en skiferie og slet ikke nu hvor der er så mange forskellige steder at tage hen. Har du et mål om at tage til Sverige, så er der her en liste over skidestinationer over mest populære steder i Sverige. 

5 skidestintioner i Sverige

  1. Idre Fjäll 
    Området tilbyder 41 kilometer sammenhængende pister. Sikkert snesikkerhed og fantastisk atmosfære . Og noget af det du bare må opleve i Idre Fjäll, er McSki. Du læste korrekt. Hvad siger du til at få nogle cheeseburgers med under skituren, så sving forbi McSki som du plejer på Drive-in. 

  2. Åre
    Byen ligger godt 900 kilometer nord for færgen til Göteborg. Skiområdet tilbyder over 1000 meter fra top til bund og 93 kilometer sammenhængende pister. Stedet minder meget om alperne på grund af dens størrelse og af mange kaldt nordens bedste skiområde. 

  3. Sälen
    Sälen er specielt kendt for deres store børneland, så hvis det er børnenes første skitur, så er dette et fornuftigt valg for at gøre dem klar på de andre destinationer i fremtiden. 

23. July 2021
En skiferie kan være en fantastisk familieferie, også med små børn. Du kan altså roligt tage på skiferie, også selvom du har mindre børn. Ud… Læs mere
21. June 2021
Har du spekuleret over hvordan ski er kommet til verden? Hvordan har menneskeheden kunne stole på at binde to tynde træplader til fødderne f… Læs mere