Hvor Er Der Sne I Europa?

21. June 2021
Pexels.com

Står du og skal på skiferie, men vil være sikker på at vejret er med Jer og at der faktisk er noget sne at stå på ski på. Så kommer jeg her med en liste af steder i Europa, hvor du kan forvente at det er sne. Følg med i indlægget her. 

At planlægge en skiferie er lidt som en badeferie. Man er meget afhængig af vejret, så derfor er det vigtigt at lave sin research om vejret og stedet inden man rejser. Og det har du nok også, siden du er endt her. Her er min liste på over lande i Europa, hvor du ikke skal bekymre dig om der er sne. 

Snesteder i Europa 

 1. Norge 
  Trysil er Norges største skiområde med dens ca. 70 kilometer pister. Her er der allerede sne fra November, så snesikkerheden skal du ikke bekymre dig om. Det er ca. en tre timers kørsel fra Oslo. 

 2. Østrig 
  Her varer en skisæson ca. fra slutningen af September og helt frem til Maj, så her er rigelig med tid til at planlægge skituren. Hvis du har været på skiferie før, så ved du nok allerede hvad Østrig har at tilbyde, når det drejer sig om skiture. 

 3. Frankrig 
  Frankrig er meget mere end croissanter og rødvine, selvom man tit forbinder Frankrig med sommerdage og Saint Tropez, så har Frankrig altså også en koldt side. Skiområdet Espace Killy, har 3000 kilometer pister placeret mellem 1550 meter og 3455 meters højde over havets overflade at tilbyde. 
  23. September 2021
  Ski har faktisk to betydninger, men som passer under samme kategori - nemlig ski som udstyr, men også det at stå på ski.UdstyrVi kan starte … Læs mere