Hvornår Er Der Sne I Norge?

18. June 2021
Pexels.com

Står du og skal planlægge en skiferie i Norge, men er usikker på om der overhovedet er faldet sne på det tidspunkt? I dette indlæg, vil jeg give dig svar på hvornår der er sne i Norge. Følg med forneden

Jeg tager udgangspunkt i de meste populære skiområder i Norge, som er Trysil, Geilo, Hafjell og Hemsedal. Sneen falder generelt imellem November og Maj, hvor det er mest oplagt at planlægge sin skiferie. I disse måneder er der rig mulighed for at booke skiferier og du skal ikke være bange for at være den eneste. 

Skiløb er et af de mest traditionelle aktiviteter blandt vores Norsker venner og de har det bare i deres DNA. Det er et socialt samlingspunkt for langt de fleste norske familier og der er måske flere populære skidestinationer i Norge end nogle andre steder i verden. F.eks Alpine Pister og langrendsløjper er spredt rundt i hele landet. De aller største skidestinationer er lokaliseret i fjeldene i den østlige og den centrale del af Norge. 

Så hvis du skal til at booke skiferie, så vil jeg helt klart anbefale, at kigge på de ovenstående destinationer og se om du kan komme afsted imellem November og Maj. Du vil i hvert fald ikke blive skuffet i blandt disse måneder. 

23. September 2021
Ski har faktisk to betydninger, men som passer under samme kategori - nemlig ski som udstyr, men også det at stå på ski.UdstyrVi kan starte … Læs mere