cookie & privatlivspolitik

Cookies og privathedspolitik på Easyskiing.dk

Med regler om persondata loven har mange svært ved at finde frem til hvad cookies helt præcist er og hvordan virksomheder som Easyskiing bruger dem.

  1. Hjemmesidens ejer.
  2. Cookies, hvad er det?
  3. Sådan afviser eller blokeres dine cookies.
  4. Derfor bruger Easyskking.dk cookies.
  5. Trafikstatistik med google analytics.
  6. Annoncesamarbejde på Easyskiing.
  7. Brug af personlige oplysninger.
  8. Hvad betyder reklamefinansieret?

1 – Hjemmesidens ejer

Mads Poulsen
8000 Århus C.
Mail: info@easyskiing.dk

2 – Cookies, hvad er det?

Der er intet farligt ved det, cookies er nemlig en lille tekstfil, der bliver oplagret på enheden, der besøger hjemmesiden. I vores cookies gemmes der ikke personlige oplysninger, og de indeholder selvfølgelig heller ikke nogen form for virus.

3 – Sådan afviser eller blokeres dine cookies

Hvis du ønsker enten at afvise, eller blokere dine cookies fra din enhed, skal du ikke andet end følge denne guide: http://minecookies.org/cookiehandtering/

4 – Derfor bruger Easyskiing.dk cookies

Hos os her i Easyskiing.dk anvender vi cookies af flere forskellige årsager. Vi gør det blandt andet for at forøge teknisk funktionalitet, så vi husker dine indstillinger og bruger dem informativt. De bruges også til trafikmåling på vores hjemmeside, så vi kan aflæse hvor mange, der besøger os her på Easyskiing.dk.

5 – Trafikstatistik med google analytics

Som skrevet ovenover, bruger vi her hos Easyskiing.dk cookies til trafikmåling. Vi bruger programmet Google analytics. Hvis du ikke ønsker at bruge cookies fra Google Analytics, kan du blot fravælge dem her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6 – Annoncesamarbejde på Easyskiing

Easyskiing.dk bruger annoncenetværket Partner-ads.

7 – Brug af personlige oplysninger

Vi giver naturligvis aldrig dine personlige oplysninger til en tredjepart, med mindre det er noget, som du selv udtrykkeligt har givet os lov til. Endvidere, samler vi aldrig personlige oplysninger, uden at det rent faktisk er oplysninger, du selv har givet til os ved registrering, køb eller måske ved deltagelse i en undersøgelse eller lignende.

Hos Easyskiing.dk bruger vi ikke dine cookies til andet end at gennemføre det køb, eller den service, som dine oplysninger er blevet indsamlet for at gennemføre. Vi bruger blandt andet dine personoplysninger til at danne os et bedre kendskab til de brugere og besøgende, vi har her på siden. Det inkluderer bl.a. diverse analyser og ligeledes også undersøgelser, der kan bruges til det formål at forbedre vores indhold og målrette vores indhold til dine interesse.

Kontakt vedrørende brugen af dine personoplysninger og infomation om cookie:

Hvis du ønsker at vide mere præcist hvilke personoplysninger, som vi har registreret om dig her hos Easyskiing, så skal du være velkommen til at kontakte os på info@easyskiing.dk. Du kan selvfølgelig også gøre indsigelse mod registrering af dine personoplysninger iht. reglerne i Persondataloven.

8 – Hvad betyder Reklamefinansieret?

Easyskiing er reklamefinansieret. Det betyder at vores hjemmeside er fuldstændig gratis for vores brugere, og kan derfor altid benytte vores service uden afbetaling og så videre. På Easyskiing kan der hænde forskellige affiliate links, som er med til at finansiere Easyskiing.dk. så vi kan udgive vores gode service og informationer til så mange som muligt.